Suihkusaippuat

Dove Cream Oil ja Dove Deeply Nourishing -suihkusaippuat ovat täyteläisen kosteusvoiteen ja hoitavien öljyjen yhdistelmä, jonka ihanan kermainen koostumus jättää ihon silkinpehmeäksi. Cream Oilin herkkä jasmiinin ja hunajan tuoksu tekee suihkuhetkestä nautinnollisen ja NutriumMoisture™-teknologia syväkosteuttaa ihoa. Dove Deeply Nourishing on yhdistelmä ihon luontaisia kosteuttajia, jotka ajan kuluessa parantavat ihon ulkonäköä.

Dove Men+Care Extra Fresh ja Clean Comfort -suihkusaippuat on kehitetty erityisesti miehen iholle ja sen kosteuttavien ainesosien yhdistelmä auttaa ehkäisemään ihon kuivumista. Sopii sekä vartalolle että kasvoille ja jättää ihon raikkaaksi ja hyväntuoksuiseksi.

Erittäin Hieno Suomalainen Mies Metsä, Jää ja Sisu ovat suomalaiselle miehelle suunniteltu, selkeä ja rehellinen suomalainen suihkusaippua, niissä on parhaat, puhtaat raaka-aineet, kolme miehekästä, suomalaista tuoksua jotka ovat saaneet alkunsa suomalaisesta luonnosta ja peräksiantamattomasta luonteenlaadusta.

 

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
Dove Deeply Nourishing suihkusaippua 250 ml
2410011
Kpl 1 3.60
Dove Men +Care suihkusaippua 250 ml
2410015
Kpl 1 3.60
Erittäin Hieno Suomalainen Mies Sisu suihkusaippua 250 ml
322600
Kpl 1 2.50