Yleispuhdistusaineet

Perinteinen Cif Cream Lemon yleispuhdistusaine on tuttu tehopuhdistaja, joka irrottaa pinttyneimmänkin lian. Cif Cream Lemon yleispuhdistusainetta voi turvallisesti käyttää keittiön ja kylpyhuoneen koville pinnoille, kuten liedelle, tiskipöydälle, pesualtaille, WC-istuimelle, kylpyammeelle ja kaakeleille.

Cif Cream Pink tehotuotteessa on ihana pinkkien kukkien tuoksu. Tuote sopii hyvin ruostumattomasta teräksestä tehdyille pinnoille ja keraamisten liesien puhdistukseen.

Cif 2in1 desinfioiva puhdistussuihke on hajusteeton, käyttövalmis puhdistusaine ruoanvalmistustilojen kaikkien pintojen samanaikaiseen tehokkaaseen pesuun ja desinfiointiin.

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
Cif Cream Lemon yleispuhdistusaine 500 ml
2021396
Kpl 1 3.30
Cif Cream Pink puhdistusaine 500 ml
2410006
Kpl 1 3.90
Sanytol Puhdistus ja desinfiointiaine
2410051
Kpl 1 4.20

Kylpyhuoneen ja WC:n puhdistusaineet

WC Kukka Merenraikas on nestemäinen, entistä tehokkaampi wc-altaiden puhdistaja on ekologinen, biologisesti hajoava tuote ja puhdistaa ja poistaa kalkkisaostumia tehokkaasti.
Ei sisällä säilöntäaineita Pullossa on lapsiturvallinen korkki ja käytännöllinen
kaatonokka.
Älä käytä marmorille tai muille aroille pinnoille
Tuotteella on Pohjoismainen Joutsenmerkki

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
WC-kukka puhdistusaine 750 ml
2410004
Kpl 1 2.60

Ikkunanpuhdistusaineet

Cif Windows ikkunasuihkeella puhdistuu päivittäinen lika erilaisilta pesukestäviltä lasipinnoilta, kuten ikkunoista, peileistä, TV- ja tietokoneruuduilta (ei nestekide- eikä plasmanäytöille), kaakeleilta ja auton tuulilasilta.

Suihkutus ja pyyhkäisy talouspaperilla riittää, tuotetta ei tarvitse huuhtoa pois. Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta Cif Windows ikkunasuihke haihtuu nopeasti pinnoilta jättämättä raitoja pestävälle pinnalle.

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
Cif Windows ikkunasuihke 500 ml
2021399
Kpl 1 3.50