Soxon sukanvetolaite

Soxon sukanvetolaite on kätevä ja helppokäyttöinen apu sukkien pukemiseen. Se on valmistettu erittäin miellyttävän tuntuisesta, pehmeästä ja antibakteerisia ominaisuuksia sisältävästä bambukuidusta. Rullaa sukka sukanvetolaitteen päälle, pudota laite lattialle ja työnnä varpaat ja jalkaterä laitteen sisälle. Vetonauhoista vetämällä sukka nousee pehmeästi paikoilleen. Käsinpesu. Väri luonnonvalkoinen.

Pituus 30 cm
Vetonauhojen pituus 85 cm

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
Soxon sukanvetolaite
170980
Kpl 1 25.90

Vitility EZ Compres pukeutumisapu

Vitility EZ Compres pukeutumisapu avuksi sekä tavallisten sukkien että lääkinnällisten kompressiosukkien pukemiseen. Venytä sukka nurinpäin metallikehikon ympäri. Työnnä jalkaterä sukan sisälle ja vedä pukeutumisapu kahvoista itseäsi kohti, jolloin sukka liukuu jalkaan. Materiaali muovilla päällystettyä metallia. Väri valkoinen.

Leveys 21,5 cm
Korkeus 36 cm
Syvyys 18 cm

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
Vitility EZ Compres pukeutumisapu
1001095
Kpl 1 42.00

Etac sukanvetolaite

ETAC sukanvetolaitteen avulla henkilöt, joilla on selän, lonkan tai polven liikerajoituksia, voivat pukea ylleen nilkka-, polvi- tai tukisukat sekä sukkahousut. Sukkahousujen pukeminen onnistuu lahje kerrallaan.

Etac lyhyt sukanvetolaite on pienikokoinen ja joustava, minkä ansiosta se on helppo pitää mukana. Voidaan käyttää lyhyiden tai pitkien sukkien pukemiseen. Sukat liukuvat kätevästi nylonkankaan yli ja ovat sen jälkeen helposti vedettävissä jalkaan. Kangas polyamidia. Muoviosat polypropyleenia. Väri tummanvihreä/vaaleanvihreä.

Pituus 40 cm
Paino 94 g

Etac pitkä sukanvetolaite sopii lyhyiden ja pitkien sukkien sekä sukkahousujen pukemiseen. Pitkän sukanvetolaitteen nylonkangas liukuu helposti ja siinä on kädensija, joka helpottaa sukan vetämistä jalkaan. Kangas polyamidia. Muoviosat polypropyleenia. Väri tummanvihreä/vaaleanvihreä.

Pituus 60 cm
Paino 146 g

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
Etac lyhyt sukanvetolaite 40 cm
66837
Kpl 1 40.90
Etac pitkä sukanvetolaite 60 cm
66958
Kpl 1 75.00

Butler pukeutumisapu

Butler pukeutumisapu lääketieteellisten sukkien pukemisen helpottamiseksi. Kolme vaihtoehtoa eri käyttötarkoituksiin.

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
Big (XXL) Butler pukeutumisapu kompressiosukille ja sukkahousuille
22100
Kpl 1 98.70
Butler pukeutumisapu kompressiosukille
37753
Kpl 1 36.70
Butler pukeutumisapu antiemboliasukille
31752
Kpl 1 70.00

Vitility sukkahousunvetolaite

Vitility sukkahousunvetolaite mahdollistaa sukkahousujen pukemisen jalkaan ilman kumartumista. Sukkahousut asetetaan vetolaitteen ympärille, jalkaterät ohjataan sukkahousujen suulle ja nailonvetimistä vetäen sukkahousut vedetään jalkaan. Muovinen teräosa on muotoiltu siten, että sukkahousut pysyvät hyvin sen päällä, kunnes sukkahousut ovat tarttumaetäisyydellä. Sukkahousunvetolaitteen pituus vetonauhoineen on n. 90 cm. Väri valkoinen. Valmistaja Vitility.

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
Vitility sukkahousunvetolaite
50524001
Kpl 1 16.50