All up® Universal on monikäyttöinen asentotyyny. Sopii erityisesti selälle, ristiluulle ja häntäluulle säädettävässä sängyssä tai kylkiasennossa jalkojen välissä. Voidaan taittaa, jos korkeutta tarvitaan lisää. Tuotteet ovat yhden potilaan käyttöön tarkoitettuja, ilmatäytteisiä tyynyjä, jotka voidaan heittää pois käytön jälkeen.

Levabon tuotteilla voit aloittaa painehaavojen ehkäisevän hoidon jo varhaisessa vaiheessa tehokkaammin, helpommin ja edullisemmin kuin perinteisiä asentotyynyjä käyttäen. Tuotteet ovat monikäyttöisiä, joten ne sopivat erinomaisesti käytettäväksi monissa eri asennoissa. Käyttö yhdellä potilaalla takaa hygieenisyyden. Valmistettu pehmeästä, ihoystävällisestä, lämpöä haihduttavasta ja kosteutta imevästä materiaalista.

Toimitetaan siistissä, sinetöidyssä ja litteässä pakkauksessa, mukana täyttämiseen tarkoitettu sovitin. Käyttö on helppoa, koska Levabon patentoitu Stop Up -järjestelmä varmistaa, että tyyny täyttyy aina oikein. Stop Up -merkki osoittaa, milloin tyynyssä on oikea määrä ilmaa.

All up – Universal
Koko: 50 x 50 x 8 cm
Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
Levabo All Up Universal standard
277031
Kpl 1 43.00
Ltk 12 429.70