TENA U-test

TENA U-test on vaippaan asetettava virtsatieinfektiotesti, joka on kehitetty inkontinenteille henkilöille, joilla epäillään virtsatieinfektiota, mutta joilta on vaikea saada virtsanäytettä.

Testi asetetaan puhtaaseen vaippaan heti testipakkauksen avaamisen jälkeen poistamalla suojakalvo, jonka jälkeen vaippa puetaan normaalisti. Testin tulokset ovat luettavissa 24 tunnin sisällä  testin asettamisesta vaippaan, mutta tarvittaessa jo 15 minuuttia virtsaamisen jälkeen. Testi voidaan myös esimerkiksi asettaa vaippaan illalla ja jättää sinne yön ajaksi ja tulokset voidaan lukea aamulla.

Testin tulokset luetaan helposti vertaamalla testityynyn värejä niiden yläpuolella oleviin referenssiväreihin. Pakkauksen mukana tulevassa käyttöohjeessa kerrotaan tarkemmin, miten tuloksia tulkitaan.

Vaippaan asetettava testi on nopea, yksinkertainen ja asiakkaalle miellyttävämpi. TENA U-test –testin asettamiseen kuluu aikaa vain pari minuuttia ja se vapauttaa enemmän aikaa muulle hoitotyölle. Koska tulos saadaan jo 15 minuutin kuluttua virtsaamisesta, voidaan jatkotoimenpiteet aloittaa nopeasti.

Myydään 2 kappaleen ja 5 kappaleen pakkauksissa.

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
TENA U-test (5kpl)
1093
Pakkaus 5 54.00