Curafix

Curafix - H joustava kiinnitysside sidoksen peittävään kiinnitykseen. Materiaali pehmeää kuitukangasta (100 % polyesteriä), ihoystävällinen polyakrylaattiliima. Perforoinnin ansioista sidos läpäisee hyvin ilmaa, mikä vähentää hautumista ja ärsytystä. Samalla perforointi tekee kuitukankaan vielä joustavammaksi, ihoa myötäileväksi kiinnityssidokseksi. 

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
Curafix H -joustava kiinnitysside 15 cm x 10 m
36942
Kpl 1 20.40

DuoDERM Extra Thin haavasidos

DuoDERM Extra Thin haavasidos on hydrokolloidiside, jota käytetään kosteassa haavanhoidossa (okluusiohoito).

DuoDERM Extra Thin haavasidos muodostuu kahdesta kerroksesta. Siteen alle muodostuu kostea, haavan paranemista edistävä ympäristö. Side suojaa haavaa ympäröivää ihoa. Väri on huomaamaton: voi olla paikallaan suihkun ja kylvyn aikana.

DuoDERM Extra Thin on ohut ja joustava haavasidos, jota käytetään pinnallisten, vähän erittävien haavojen hoitoon. Sidos pysyy hyvin paikallaan myös vaikeasti sidottavissa paikoissa, kuten kädet, sormet, varpaat, korvat ja sakraaliseutu.

DuoDERM Extra Thin on läpinäkyvä ja haavaa voidaan tarkkailla sen läpi. Sidos suojaa ihoa ja sitä käytetään painehaavojen ja hankautumien ennaltaehkäisyyn. Sidos voidaan leikata sopivan kokoiseksi ja sen pitää ulottua n. 3 cm terveelle iholle. Sidos vaihdetaan tarvittaessa tai kerran viikossa. Ommelluissa haavoissa sidos saa olla paikallaan ompeleiden poistamiseen saakka.

Tekniset tiedot:

- haavaa vasten tuleva, kiinnittyvä hydrokolloidimassa sisältää mm. gelatiinia, pektiiniä ja natriumkarboksimetyyliselluloosaa (CMC)

- päällimmäinen kerros on polyuretaanikalvoa

- gammasteriloitu

- säilytetään huoneenlämmössä

- säilyvyysaika 5 vuotta

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
10x10 cm säästöpakkaus
36954
Pakkaus 20 88.90
10x10 cm
79091
Pakkaus 5 27.20
15x15 cm
79092
Pakkaus 5 80.20

Melolin haavasiteet

Erittäin imukykyinen puuvilla- ja akryylihaavatyyny, joka on toiselta puolelta sidottu ohueen rei'itettyyn polyesterikalvoon. Sopii erityisesti leikkauksen jälkeiseen käyttöön ja tapaturmissa syntyneiden haavojen hoitoon, kuten puhtaat ommellut haavat, hiertymät ja repeytymät sekä pienet palovammat. Haavaerite kuivuu nopeasti, jolloin tyyny ei kiinnity haavaan eikä paranevaa kudosta häiritä siteen vaihdon yhteydessä. Tyynyt ovat miellyttäviä, ne sallivat ihon hengittää ja suojelevat vahingoittunutta aluetta.

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
Melolin haavaside 10 x 20 cm
48552
Pakkaus 75 85.00


PALVELEMME

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8.00-11.30 ja 12.30-16.00
puhelimitse 0303 9896 ja s-postitse 

asiakaspalvelu@metsapolku.fi


TOIMITAMME

Varastossa olevat tuotteet Postin kautta seuraavaksi arkipäiväksi (tilaukset tehtävä ennen klo 11.00).

NOUTOPISTEEMME

Palveluosakeyhtiö Metsäpolku
Mäkitorpantie 23

00640 HELSINKI

Huom! Noudettavat tuotteet on aina tilattava etukäteen! Tutustu noutotilausohjeisiimme!


Olemme Suomen ensimmäinen inkontinenssituoteita tarjoava etämyyntiyritys!