Let’s Fly on suunnittelultaan ja toiminnoiltaan yksi maailman parhaista rollaattoreista. Se on valittu Saksassa suurilla apuvälinemessuilla messujen kauneimmin suunnitelluksi tuotteeksi. Alumiinista valmistettu kevyt runko näyttää ja tuntuu laadukkaalta. Suuret etupyörät helpottavat kynnysten ja kiveysten yli pääsyä ja takapyörien sisäänrakennettu jousitus pehmentää töyssyjä. Kaikki huippuluokkaiset yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja.

Istuin on pehmeää, mutta vedenpitävää ja kestävää keinonahkaa. Reikä istuimen keskellä helpottaa rollaattorin kasaan taittamista. Työntökahvojen korkeutta voi säätää helpolla pikalukolla 78 cm:stä aina 96 cm:in asti. Ergonomisesti muotoillut kumiset käsikahvat antavat lujan, mukavan otteen ja korotettu etureuna antaa lisätukea peukalolle.

Lisäosana Let’s Flyhin saa elegantin laukun, joka on helppo kiinnittää kahteen koukkuun istuimen alle. Kassi taittuu helposti rollaattorin mukana, eikä sitä tarvitse irrottaa kun rollaattori halutaan laittaa kasaan. Sivuttaissuunnassa kasaan taittuva Let’s Fly on taitettuna vain 20 cm leveä! Lisäosana on saatavilla myös tarjotin, kävelykepin pidike ja selkätukihihna.

Mitat:

Työntökahvojen korkeus: 78-96 cm
Työntökahvojen välinen etäisyys: 41 cm
Pituus: 64 cm
Leveys: 58 cm
Leveys kasaan taitettuna: 20 cm
Paino: 6,1 kg
Max. kuormitus: 130 kg

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
Let's Fly rollaattori Punainen
150250
Kpl 1 399.00