Let's Go rollaattori Hiekka/Hopea

 

Kevyen ja tyylikkään Let’s Go rollaattorin kanssa voit nauttia turvallisesta ja miellyttävästä liikkumisesta sisätiloissa. Siron ja mitoiltaan pienen rollaattorin rakenteessa ja muotoilussa on huomioitu nimenomaan sisätilakäyttö. Kapeana, ketterästi kääntyvänä ja herkkäliikkeisenä se on oiva apuväline ahtaissakin paikoissa. Kauniin ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta rollaattoria on ilo pitää esillä kaikkialla kotona.

Pehmeä ja miellyttävän tuntuinen työntökahva on portaattomasti korkeussäädettävä käyttäjän yksilöllisten tarpeiden mukaan. Helposti kokoontaitettavan ja kokoontaitettuna itsenäisesti pystyssä pysyvän rollaattorin jarrukahvassa on sekä turvalliset käyttöjarrut että lukittavat seisontajarrut. Jarruja voidaan käyttää myös vain yhdellä kädellä, koska jarrukahva yhdistyy molempiin jarruihin.

Vakiovarusteena irrotettava, siro tarjotin, jolla on kätevä kuljettaa esimerkiksi iltapäiväkahvit keittiöstä olohuoneeseen. Toimitetaan täysin koottuna. Neljä tyylikästä värivaihtoehtoa, joista jokainen voi valita oman kotinsa sisustukseen parhaiten sopivan vaihtoehdon.


MITAT

Leveys 54 cm
Leveys kokoon taitettuna 28 cm
Pituus 63 cm Pituus 63 cm
Työntökahvojen korkeudensäätö 83–94 cm
Tarjottimen korkeus 68 cm
Tarjottimen max. kuormitus 5 kg
Pyörien halkaisija 150 mm

Lisävarusteet

Let’s Go rollaattoriin on saatavissa lisävarusteena kaksi eri kokoista kangaskoria (pieni ja iso), jossa on helppo säilyttää ja kuljettaa tarpeellisia tavaroita. 

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
Let's Go rollaattori Hiekka/Hopea
150020
Kpl 1 225.00